Welkom in Canada
 

 

Wat doen wij als Sage Executive Group makelaar voor u?

Realty Executives makelaars streven naar veelzijdigheid, met uitmuntende dienstverlening.

  

Emigratie is wellicht de aller belangrijkste stap die u in uw leven neemt. Het emigratie proces is gecompliceerd, kostbaar en succes kan van veel factoren afhangen.

 

Wij als Sage Executive Group makelaars kunnen u als toekomstig "Landed Immigrant" of tijdelijk werkzaam in Canada behulpzaam zijn op velerlei gebied.

Wanneer u nog volop bezig bent met alle uitgebreide voorbereidingen die met emigratie of tijdelijk werkzaam zijn in Canada te maken hebben, gaan wij voor u op zoek naar de meest geschikte huisvesting in het gebied of de stad waarin u zich wilt gaan vestigen in Canada.

 

Wanneer u ons per email, fax of telefonisch uw wensen betreffende locaties, type woning, prijsklasse, koop of huur kenbaar maakt, sturen wij u geheel vrijblijvend de nodige informatie en voorbeelden on line toe.

 

Indien u zich vestigt in de Okanangan Area in British Columbia, bent u tijdens uw orientatie bezoek een dag onze gast. Wij nodigen u dan uit voor een vrijblijvend orientatie gesprek, waarbij wij u woon en/of werk locaties zullen laten zien waarin u interesse getoond heeft.

 

 

Hoe werkt Makelaardij in Canada

Orientatie Gesprek

Wij als makelaars helpen u graag bij het vinden van de juiste woning.

U als koper wordt uitgenodigd voor vrijblijvend orientatie gesprek op ons kantoor. Wij spreken nederlands dus is het een stuk gemakkelijker om u de gang van zaken uit te leggen. Een bijkomend voordeel is dat wij zelf ook zijn geemigreerd en hebben daardoor volledig begrip voor de situatie waarin u als emigrant door heen gaat.

In het algemeen zijn geen kosten verbonden bij het bemiddelen van de aankoop van een woning. In de meeste gevallen zijn de makelaars kosten voor de verkoper met een enkele uitzondering. Iedereen buiten Canada kan een huis in Canada kopen, u hoeft geen Landed Immigrant te zijn.

Hypotheek

Om een idee te krijgen van uw financiele mogelijkheden schakelen we onze inhuis hypotheek adviseur in die u hypotheek garantie geeft. De hoogte van een hypotheek hangt af van uw persoonlijke situatie, voor iemand die nog in Nederland woont kan 65% laten financieren en voor iemand die hier al een baan heeft kan al eenhypotheek krijgen voor 90% van de waarde. In het algemeen probeerd men een zo laag mogelijke hypotheek af te sluiten omdat de hypotheek rente in Canada niet aftrekbaar is.

Woning Selectie

 Daarna bepalen we wat uw verwachtingen zijn van uw toekomstige woning o.a. prijsklasse, welke omgeving u wilt wonen, de grootte van de woning, aantal slaapkamers, uitzicht over het meer of een huis in de bossen, dicht bij scholen enz. Deze gegevens worden in ons computer syteem ingevoerd en daaruit rollen een aantal woningen. Naar aanleiding van foto’s en de beschrijving van de woning maken we een selectie. Van de geselecteerde woningen worden afspraken gemaakt om ze nader te bekijken. In de meeste gevallen bekijken we 6 of meer woningen per dag. Over het algemeen zijn de verkopers niet thuis zodat we vrijuit rond kunnen kijken en onze bevindigen kunnen doorspreken.

De Aankoop

Als we uiteindelijk de juiste woning gevonden hebben stellen we een aankoop contract op, waarin de prijs staat, de aanbetaling, datums en de voorwaarden waaronder wij de woning willen kopen. Wij doen de onderhandelingen tussen u als de koper en de verkopende makelaar. Nadat we een overeenstemming hebben berijkt worden de voorwaarden in het contract afgehandeld. Als iedereen tevreden is wordt het contract bindend.

Bijkomende Kosten

Bij de aankoop van een bestaande woning betaalt iedere koper in British Columbia 1% overdrachtsbelasting over de eerste $200,000 en 2% over de rest. Indien u een nieuwe woning koopt moet u nogeens rekenen op 5% BTW. Verder moet u rekenen op notaris kosten voor het registreren van uw naam en de nieuwe hypotheek bij het kadaster.

Meer dan alleen woningen

Wij bemiddelen ook bij de verhuur, aankoop en verkoop van kavels, bedrijven met of zonder bedrijfspand, boerderijen, wijngaarden, winkelcentra’s, kantoorgebouwen, vakantiewoningen, appartementen gebouwen enz. Wij werken voor investeerders en business emigranten die een bedrijf moeten kopen, reloceren of opstarten voor hun Landed immigrant status.

Tips voor uw hollandse apparatuur

De canadeese woningen zijn voorzien van 110 volt. Voor uw hollandse apparaten heeft u 220 volt nodig. Als u graag uw hollandse keuken apparatuur wilt gebruiken bestaat de mogelijkheid om de wandcontact doos in de keuken te wijzigen in 220Volt. Verder zijn de drogers in canada op 220 Volt zodat u de wandcontact doos kunt veranderen voor uw wasmachine en droger. Met uw hollandse TV en video recorder kunt u geen beeld ontvangen. Als u veel video banden heeft met al uw herinneringen kunt uw hollandse TV en Video recorder afzonderlijk gebruiken mits u een 220 Volt aansluiting heeft. In Canada zijn internationale video recorders te koop die alle video systemen kunnen weergeven.

 

Privacy Policy  |  Site Map  |  Profile  |  Sign In

Choose language:Real Estate Website powered by Point2
Kelowna Point2 Homes
©2007-2018 SAGE EXECUTIVE GROUP REAL ESTATE CORP